Resum del nous conceptes

Hola! Jo tambe m’estreno en aixo del blog i aprofito per dir que per fi puc entrar, escriure, i entendre com va aixo minimament!

Jo fare un petit resum del que hem parlat avui.

Hem decidit com enfocar les noves vies del treball:

1_Hi ha una part que la relacionem amb velocitat i agilitat, mes tirant cap a referents futuristes, moderns o encara no duts a terme (com molt be a sapigut plasmar el Carlos amb el video de TRON legacy). Per tant, tenim adejctius i paraules que ens serveixen com: rastre de llum, felí, velocitat, agilitat, vampirs, foscor, llum fluo, tall, rapidesa…

2_Per altre banda tenir un referent mes historic i d’una cultura antiga com son les curses dels romans. Aqui enganxo les paraules literals de wikipedia on es descriu que eren, i que expressa perfectament el sentit que nosaltres hem agafat pel treball.

“Las carreras de carros eran uno de los deportes más populares de la antigua Grecia y Roma. Solían ser peligrosas tanto para los aurigas como para los propios caballos, quienes con frecuencia sufrían serias lesiones, llegando incluso a la muerte. Este deporte generaba un fuerte entusiasmo en los espectadores comparable al actual interés por el automovilismo. Algunos de los aspectos de la organización de las carreras de carros se equiparaban a las actuales prácticas en deportes profesionales. En las carreras de carros, según el estilo romano, los equipos estaban formados por los diferentes grupos que la financiaban, compitiendo a veces por los servicios de los conductores más expertos. Estos equipos tenían un gran apoyo por parte de los espectadores, lo que en ocasiones provocaba disturbios entre los seguidores de los diferentes equipos.”

Com a altres paraules que poden descriure be aquesta bessant del treball tenim: duresa, contundencia, rinoceront, cop, cabra lluitadora del himalaya ( xd), brutalitat…

En el punt mig, trobem un exemple bastant actual que encarna perfectament tots els valors que li volem donar a l’escuderia, i que no s’allunya gaire del treball que hem de fer durant aquest semestre. Son els MONSTER TRUCKS.

A continuacio intentare (no se si ho conseguire) linkejar un video d’aquest vehicles per tots aquells que no els coneguin.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: