una d’imatges

En base al que vam estar parlant sobre les dues vassants que anem tenint poso unes cuantes imatges que més o menys podrien donar l’aire del que serem.

En primer lloc el vessant més agil, ràpid, fosc, net, futurista… ens basem en la imatge de “tron” que vaig postejar anteriorment, els rastres de llum per mostrar la velocitat i si tinguessim que comparar-nos amb un animal crec que seria el gat, agil i ràpid. també ens podriem basar en formes més suaus, corbes i estilitzades. També proposaria canviar els colors a una gama més freda (blaus verds…)

Per altra banda la versió més dura, potent… es tracta de pensar més en ella com un 4×4, els moster truck o un tanc en relació amb el que teniem fins ara, més que velocitat, força. Linies més anguloses i potser una gama de colors més tirant als càlids (una mica els que tenim ara). Si es tingues que comparar amb algun animal, crec que seria més aviat com un rinoceront.


Si us hi fixeu, he pujat un parell d’imatges on apareix un escut que posa “S4”, bé es tracta d’un videojoc Shooter amb una estetica futurista, colors molt vius i formes exagerades, deixo uns trailers per situar-vos una mica de com es aquesta cosa XD

Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=30TvJQoXHrw

Personatges
http://www.youtube.com/watch?v=9UVsrZAaVoA

Trailer2
http://www.youtube.com/watch?v=S9DjhVZoHxw

 

Bé si teniu més imatges o idees ja sabeu xD els d comunicació hauriem de preparar algun per dilluns amb imatges xD
Si podeu comenteu com veieu la cosa xD

Deixa un comentari